От какво е изнервена съпругата на Кирил Петков - Линда Петкова?! Дали от предстоящите енти поред избори, или още от старите слухове за авантюрата на мъжа й с Лена Бориславова... Това не е ясно, но е ясно едно - маса народ вдигна ръце от нея и изказа огромното си разочарование в мрежата.

Става дума за сладкарницата на канадката, която е прочута с уникалните си торти и десерти, много от които без захар, без вредни съставки и дори без глутен. Още по-прочути са обаче с феноменалните цени, които сякаш скачат с всеки изминал ден.

Когато някой се опита да изрази мнение, че това са цени, недостъпни за повечето българи в наши дни, Линда Петкова изригва: "Че не ги купувайте, бе! Никой не ви кара. Намерете си евтини". Грубо и безпардонно отношение, гневят се клиенти.

Мнозина са тези, които я обвиняват в профила й, че са закупили от сладкарницата й видимо стари и изсъхнали торти. Други казват, че са купили уж торта без захар за диабетици, а това се оказало лъжа.

Всички тях Петкова пустосва яко и ги обвинява в хейт, нарича ги тролове и твърди, че лъжат. Каквато и да е истината обаче, не подобава на възпитана дама, при това бивша премиерша, да се държи като махленска скандалджийка, нали?!