"Мъж под чехъл" си е стар израз, но в случая май под чехъла е жена, а именно жената на Коцето. Да, чалга певецът Константин така е промил мозъка на съпругата си Надя, че тя му позволява все повече волности, дори и когато последните бият по собственото й достойнство.

Преди часове снимки и клипче на Коцето шокираха нета. Певецът се показа със свалени "гащи" и то докато нахлува в банята при непозната жена, която надава страхотен писък. Явно не е очаквала появата на зевзека, който обаче отдавна трябваше да помни, че преди да е дивак, е съпруг и баща на две деца.

Надя, сляпа ли си?! Как позволяваш това на Коцето???! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Явно и самото видео се е снимало от жена, защото се вижда женска ръка и някои дори предположиха, че тя може да е на самата Надя. Което по никакъв начин не прави сценката по-адекватна, а напротив...

"Ако Надя е снимала това, значи и тя е същата кукувица, без грам мозък в главата си, че да си позволява подобно евтино поведение. А ако не е тя и това става зад гърба й, защо, аджеба, търпи?! Коцето отдавна е показал, че не е мъж за пример, то затова и Райна не го изтрая", коментират в мрежите.

А други са убедени, че именно това е причината за дългия брак на Константин и Надя - защото тя е от онези смирени, послушни и кротки женички, които всичко търпят и прощават на половинките си. Дори и ако последните им играят ръченица на главата.