Надя или Валерия - двете моми се ожесточават все повече една към друга с всеки изминал ден в имението на "Ергенът". Както знаем обаче и двете ще намерят мястото си сред петте финалистки в борбата за любовта на Алек Младенов, макар той да не избере нито една от тях за своя годеница.

Надя Георгиева е не само конкуренция на бебето на "Ергенът" - Валерия Дакова за Алек, но и се опитва да я конкурира и по визия. Е, знаем, че това е доста трудно, предвид факта, че Вал е истинска сладурана и работи като модел. Малката се е изявявала и в клип на Папи Ханс, както и в доста провокативни фотосесии, докато Надя е със сериозна професия - софтуерен специалист.

След като Валерия я обиди на визия обаче, Георгиева реши да докаже, че е по-красива от нея и засипа мрежата със снимки на... задника си. Определено момата не е толкова срамежлива и "скромна", за каквато се представя пред очите на зрителите и на Младенов.

Както виждаме, Надя се къса да си показва прелестите в нета, но е очевидно и че ползва, макар и обрано, услугите на фотошопа. Потребителите са раздвоени и докато едни са непреклонни фенове на Валерия Дакова, то други са категорични, че Надя е класи над младата си съперница.

Е, оставяме на вас да я видите и да прецените.

Източник: Crimesbg.com