Поредният сезон на "Хелс Китчън" ще започне скоро, а имената на първите участници в новия звезден отбор, вече са факт. Не е за вярване и действително мнозина помислиха, че е партенка като чуха имената на Наталия Кобилкина и на Пеньо Гатевски - Гатьо.

Руската с*ксоложка и най-колоритният и одумван участник от "Игри на волята" са последните хора, които можем да си представим в кухнята на шеф Ангелов - въртящи тигани и размахващи мръсни парцали...

Но ето на - Гатьо и Кобилкина са гарантирани в шоуто, което обещава да е взривяващо. Още повече след коментара и бруталната "закана" на Гатьо към Наталка. Наясно сме, че двамата ще бъдат в един отбор - този на "златните", но в крайна сметка и те ще се борят един срещу друг за победа.

Гатьо, който се показа като тотален кулинарен резил наскоро в "Черешката на тортата", се изцепи смело срещу Кобилкина като й обеща да й "скъса трътката" в предаването.

"На Наталийка ще й скъсам трътката и ще й покажа аз на нея що е то "голям членчик", че все за "маленкий" разправяше. Да види тя един голям български мъж, един истински мъжкар и да я питам после пак ли ще ходи по гърчетата като нейничкия. Третият й съпруг ще е наше яко момче", закани се Гатьо като пръсна от смях потребителите.

Източник: Crimesbg.com