Явно напразно сме се надявали, че хората, които изповядват мазохистичното клише: "Бий ме, обичам те" стават все по-малко. Те не само са сред нас, но и са хора - уж от светския "елит" (то па един елит...) като Мария или Мара Отварачката, която за пореден път доказа, че умът й е по-малък и от на пиле.

Наби ме, ама вижте какво ми купи: Мария отврати мрежата преди минути! (СНИМКИ)

След скандала, с който орева не само махалата, но и полицията, чалгарката си прибра бияча Миро Дзвера и все едно нищо не е станало. Певачката скоростно забрави синините, които показваше в МВР, забрави заплахите за убийство с насочен към екстеншъните й пистолет, забрави и юмруците на пет пъти по-едрия и силен от нея Соколов.

Наби ме, ама вижте какво ми купи: Мария отврати мрежата преди минути! (СНИМКИ) - Снимка 2

И вместо поне да пази тишина след позорното си събиране с него, тя се изфука в нета, че, видиш ли, той й подарил... китки. Китки бе, китки... Цветенца, с които явно според нея изкупва вината си за това, че я е смазал от бой.

Наби ме, ама вижте какво ми купи: Мария отврати мрежата преди минути! (СНИМКИ) - Снимка 3

Розичките са поставени на масата в дома им, а до тях са и вече боядисаните великденски яйца - ще рече човек, че става дума за едно обичливо идилично семейство, а не за жена, която вчера е искала ограничителна заповед.

"Наби ме, ама вижте какво ми купи"... Марче, толкова си зле, чедо, че ме е гнус да те гледам. Но като ти е толкова пипето, стой си при Дзвера до следващия побой, само че поне не разкарвай тогава полицията, че да й губиш времето. Нали Мирославчо после ще ти купи китки, а ако е още по-жестоко налагането, може и джипче ново да подкараш", коментират потресени потребители в нета.