Тя не е от типа "кукла", още по-малко има общо със силиконките и стандартния кифленски фейс. Нарекоха я "мъжкото момиче" заради нрава й и това, че за разлика от повечето в "Ергенът", показва акъл.

Да, говорим за Елена, чието пълно име е Елена-Антоанета. Тя е копирайтър, редактор и прочие като е избрала да живее в къща сред природата, заедно с брат си. Именно Елена бе набедена, че ще спечели формата и сърцето на Евгени Генчев, но сме сигурни, че докато трае предаването, такива слухове ще се появят точно за 99 процента от момичетата вътре.

Набедената за победителка в "Ергенът" Елена лъсна чисто г@ла! (БРУТАЛНИ СНИМКИ на "мъжкото момиче")

Е, ще разочароваме зрителите, защото макар и умна, Елена няма да е жената до Генчев. За сметка на това обаче двамата се разбират чудесно и ще останат добри приятели. Не е изключено и да има нещо като джиджи-биджи в кревата, защото Елито явно се оказа разкрепостена.

Набедената за победителка в "Ергенът" Елена лъсна чисто г@ла! (БРУТАЛНИ СНИМКИ на "мъжкото момиче") - Снимка 2

Нейни чистак г@ли снимки взривиха нета преди ден. Правени са преди няколко лета като са снимани сред любимата й природа. Както виждаме, по тялото на Елена има редица татуси, а балконите си е прикрила с ръце - поне да се отсрами малко...

Хубаво е, че е запазила и бикините си, защото сме сигурни, че повечето от мацките в "Ергенът" ще гледат на тях като на нещо излишно.