Роси Кирилова още няма 60 години (на 59 е), а нейни симпатизанти не можаха да я познаят като я видяха на живо. Това се случи снощи, при това сравнително на тъмно, по време на шоуто "Капките". Нежната Росица Кирилова беше в публиката, за да види как ще я имитира Христо Петков, но повечето хора гледаха не него, а нея...

Росито е коренно променена, а лицето й е като надуто, все едно е балон. Разбира се, това не е дефект от някаква алергия или нещо друго, а проблем, за който дори си е платила. Кирилова явно е наблъскана с такова количество филъри, че лицето й едва мърда, а очите й са почти затворени.

На живо не можаха да я познаят: Какво се случи с хубавата Роси Кирилова?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера)

Знаем, че тя отдавна се разкрасява и се опитва да се бори с бръчките и отпускането на кожата, но се опасяваме, че не е заложила на добър специалист и резултатът е виден. Устните на Роси също са коригирани, но не са толкова страшни, колкото бузите и скулите, коментират очевидци.

На живо не можаха да я познаят: Какво се случи с хубавата Роси Кирилова?! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ от вчера) - Снимка 2

"Гледах я и не вярвах на очите си. Каква красавица беше, кукла, а сега?!... Защо си причинява това толкова млада, като стане на годините на една Йорданка Христова например, ще е като спаружена бабичка. А гледайте я Данчето каква е хубавица и как цъфти на своята възраст, защото не се е помпала като невидяла", обсъждат източниците.