Докато таблоидите предимно в Западна Европа се занимават упорито с предполагаемата афера между Шакира и шампиона на Формула 1 Люис Хамилтън, бившият съпруг на певицата Жерар Пике пък показва, че въобще не му дреме за нея и даже е намислил начин да я надцака.

Според испански издания бившият футболист на Барселона ще обяви годежа с младата си любовница Клара Чиа Марти още тази седмица, а сватбата вероятно ще е през есента.

За да анонсира новата си половинка пред обществото, Жерар Пике бил избрал венчавката на брат си Марк, която ще се състои през уикенда. Някои източници убедено твърдят, че новата изгора на Пике вече е бременна и това ускорява процеса на официализиране на връзката им.

Иначе футболистът и Шакира имат двама синове – Милан и Саша, които вече са съответно на 10 и на 8 години.

На Жерар Пике въобще не му дреме за Шакира, ще се жени за новата

А ако се върнем на, да го наречем, флирта на Шакира с Хамилтън, то тази афера става по-любопитна с участието на третия, в случая доста тъп, ъгъл в любовния триъгълник. Това е самият холивудски ас Том Круз, който също беше хвърлил око на латино дивата. Някои таблоиди отново в Испания твърдят, че звездният актьор се е изпокарал жестоко с пилота от Формула 1, когото считал преди за свой приятел. Причината за свадата, разбира се, е Шакира, която отрязала макар и тактично „квинтанциите“ на Том.

Източник: „Уикенд“