Доста различен е днешният Свети Валентин за бившите вече съпрузи Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска. Както знаем, скоро след развода, тя се влюби отново и вече е женена (по бързата процедура)... С мъжа си живеят в Америка, където при тях е и дъщерята на Аделина и Боцко - Ема.

Малката сладурана вече се изявява като певица, говори перфектно английски и дори записа сладка коледна песничка в американски мол... Явно всичко при Аделина върви чудесно, поне на този етап. Преди часове тя пусна и романтично фото с новия си съпруг, който я глези като принцеса на брега на океана.

То не са рози, то не са сърчица, шампанско, прегръдки, абе... пълна романтика като на кино. Аделина изглежда щастлива и влюбена, но близки до Борис Солтарийски разкриха, че при него нещата далеч не са толкова розови. Той например днес не само, че празнувал Трифон Зарезан, а не Деня на влюбените, ами се наквасил "празнично" още от обяд.

Боцко лапнал бутилката рано-рано, но не е ясно дали от мъка по бившата си, от липсата на нова любов, или поради факта, че през нощта ще е на участие и му трябва време да изтрезнее.

"С тази негова професия трудно може да срещне читава жена, ама дано!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com