Въпреки своите 47 години, Кали е влюбена като ученичка в младия мъж до себе си. Колко по-млад е от нея, певицата не казва, но признава, че понякога разликата във възрастта си казва думата.

„Особено когато в една двойка жената е по-възрастна, се създават някои неудобства“ – споделя Кали, чието истинско име е Галина.

Тя разкрива, че когато жената е по-възрастна, тя започва да развива комплекси за външния си вид. А Кали никога не е криела, че е суетна. Затова сега тя е подсилила разкрасителните си процедури и полага особени грижи за тялото и лицето си.

Кой е новият любим на Кали, която има трима синове от трима различни мъже, е истинска мистерия. Като глупава тийнейджърка, която попълва лексикон, певицата споделя, че се прехласва по новия хит на дуета Галена и Азис, който нови претенциозното име „А+Г=ВНЛ“. Точно името привлякло Кали, тъй като съдържал инициалите на нея и любимия й – Анастас и Галина.

А по-възрастните фенове дори знаят какво е „ВНЛ“ – Вечна Неразделна Любов. Именно тази абревиатура беше начина да изразиш чувствата си с графит на стената на училището.

На стари години Кали се прави на влюбена ученичка

Но да се върнем към гаджето на Кали – още в края на миналата година изданието разкри, че се казва Анастас и че е бизнесмен от Пловдив.

Източник: „Уикенд“