На Симеон Колев му призля. Макар да са разведени от години, а в живота му вече да има нова жена, бившата му Мариана Векилска си остана голямата му любов. По нея той не само проля горчиви сълзи, изпадна в депресия и тръгна на психолог, за да я преодолее, но и написа книга, само и само да се пребори с отчаянието и да излезе от дупката, след като Векилска го заряза.

Е, Колев успя, или поне успя да "ремонтира" голяма част от сърцето си, в което обаче винаги ще има място за Мариана. Затова и днес на Симо едва ли му е ден - Векилска показа новия си мъж, в когото е силно влюбена.

Да, тя лично се престраши и пусна многозначително фото, на което грее ухилена до уши и държи ръката на новия си. Двамата са били гости на сватба и се вижда, че отлично се забавляват и сами, далеч от шумотевицата и народа.

Това е първият мъж, когото Мариана Векилска показва официално след развода със Симеон Колев и въпреки че засега дава в кадър само ръката му, си личи, че е млад човек. Близки до водещата коментираха, че половинката й е по-млад от нея самата, добре сложен е и с хубава професия.

Не искат да издават повече, защото тя изрично забранила, но твърдят, че скоро тайната ще бъде разбулена от самата Векилска. Която била толкова хлътнала, че искала да го изкрещи на целия свят.

Източник: Crimesbg.com