Певицата бе заснета в новата си руса визия, облечена само с блейзър на Valentino, черен прозрачен чорапогащник и токчета на Jimmy Choo в Париж. Тя се допълни с чанта Aupen. Преди тази гледка Гомес подразни трансформацията на косата си в своята Instagram Story.

Гомес е била блондинка и преди, като направи фурор, когато дебютира със светли кичури през април 2021 г., и когато за първи път стана платинено руса на Американските музикални награди през 2017 г. Между кратките блондински периоди тя е поддържала характерната си кафява коса.

На лов за мъже: Селена Гомез с нова визия (СНИМКИ)

По-късно тя споделя пред Vogue, че се чувства по-смела като блондинка: "Мисля, че определено съм по-характерна, когато съм блондинка", признава тя през септември 2021 г. "Чувствах се така, сякаш мога да правя луди неща с косата си или да опитвам нови визии с грима си. Просто беше толкова забавно.

На лов за мъже: Селена Гомез с нова визия (СНИМКИ) - Снимка 2

Големият външен вид на Гомес в Париж идва в същото време, когато източник даде на Entertainment Tonight актуална информация за перспективите за запознанства на Гомес. Източникът обясни: "Селена се среща неангажиращо и се справя добре. Тя се занимава със собствените си неща и не изпитва никакъв натиск да бъде във връзка. Тя просто се фокусира върху това, което е най-добро за нея в момента, и е много наясно, че трябва да поддържа собствените си граници. Приятелите и семейството ѝ я подкрепят и просто искат тя да бъде щастлива."

Източник: elle.com