Прожекторите към бившата спайска Виктория Бекъм насочи някогашният английски футболен национал и добър приятел на Дейвид Бекъм – Рио Фърдинанд. Това той направи по време на гостуването си за интервю в австралийското радиошоу на Кайл и Джаки О. Той хвърли бомбата, че за близо 30-годишно приятелство със семейство Бекъм никога не е виждал Виктория да се храни. Нито дори да сложи в уста някакъв плод или зеленчук...

 

Драконовските диети на бившата изпълнителка от „Спайс гърлс“ са отдавна известни и за никого не е тайна, че откакто блезна на музикалната сцена до днес, когато е на прага на своя рожден ден №49, брюнетката никога не е тежала повече от 48 кг, като изключим, разбира се, периодите на бременност.

Самият Дейвид Бекъм си е позволявал да се изкаже не твърде добронамерено за хранителните навици на своята половинка.

Ако се поровим из интервютата му, ще попаднем на следния цитат: „За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също нещо за последните 25 години. Откакто я срещнах, тя хапва само риба на скара и малко зеленчуци на пара“ – признава преди години бившата футболна знаменитост.

На фотосинтеза ли кара само Виктория Бекъм?

Виктория Бекъм пък от своя страна обаче смята, че съвсем не прекалява с изтезанията върху тялото си.

„Ям много здравословни мазнини – риба, авокадо, ядки и такива неща. Не близвам алкохол, освен ако нямам много специален повод за това – т.е. 3-4 пъти годишно – споделя мадам Бекъм и признава чистосърдечно, че е крайна във всичко, което прави – независимо дали яде, тренира или работи.

Което прилича на мания, разбира се...

Източник: „Уикенд“