55-годишната суперзвезда е била забелязана да разговаря с носителя на „Оскар“ Мат на афтърпартито на „Unstoppable“ по време на Международния филмов фестивал в Торонто през изминалия уикенд.

Джей Ло, която играе главна роля в биографичния филм, продуциран от продуцентската компания на Мат и Бен Artists Equity, беше забелязана в разговор с Мат в бар EPOCH и кухненската тераса на The Ritz-Carlton. People съобщи: „След като позираха за общи снимки на премиерата, Лопес и Деймън се забавляваха и разговаряха повече от 20 минути на афтърпартито, което се проведе в бар EPOCH и кухненската тераса в The Ritz-Carlton. (Те) седяха на маса отвън заедно със съпругата на актьора Лусиана Деймън и колегата ѝ Дон Чийдъл, когато Деймън се присъедини към тях.“

Източник споделя пред изданието: „Джен и Мат започнаха да си говорят и проведоха дълъг и задълбочен разговор.“ Те добавят, че двамата приятели се смеели и говорели „по-сериозно“, а „в продължение на няколко минути се стискали за ръце, докато говорели“.

По-рано Дженифър се присъедини към останалите членове на актьорския състав, включително Мат, за обща снимка на червения килим, съобщава Mirror. Бен забележимо отсъстваше от премиерата на филма, седмици след като Дженифър подаде молба за развод, след две години брак.

Източник: ok.co.uk