Деси Тенекеджиева буквално взриви мрежата и накара стотици да облещят очи като се показа... съвършено различна. Дотолкова, че ако не е написано името й и не се вгледаш съсредоточено, изобщо няма да заподозреш, че това на снимките е тя.

Деси шокира обществеността с решението да си отреже носа, който й беше запазена марка. При това го направи на цели 51 години, когато вече никой не очакваше това от нея. А и, да си го кажем честно, подобни операции и тунинги са присъщи на чалгарките и кифлите, докато Тенекеджиева не се причислява към нито една от двете групи.

На бас, че няма да я познаете: Деси Тенекеджиева си отряза носа и е друг човек! (СНИМКИ)

Много от феновете й я харесваха именно заради обонятелния орган, а именно - защото Деси имаше самочувствие и не се стремеше да се вкара в някакъв калъп. Какво я е накарало да изневери на предишните си принципи днес, не е ясно, но е възможно да е имала някакви затруднения в дишането и да е решила с един куршум да убие два заека.

"Жалко, защото старото й лице беше като визитна картичка. Разпознаваема и различна, което я правеше уникална. А и носът си й отиваше, но щом така се харесва повече", коментират в нета. И отбелязват, че освен операцията на носа, Десито си е боядисала и косата в русо.