Вчера Еманюел Макрон и 70-годишната му съпруга приеха президента и първата дама на Монголия в Елисейския дворец. Напоследък Париж се превърна в любима дестинация за политици от цял ​​свят. Нима изобщо не ги плашат новините за нашествието дървеници във френската столица?

Бившата учителка в образите си запазва обичайната си елегантност и строгост и винаги отдава почит на класиката. Освен това статутът на съпругата на президента я задължава. Бриджит Макрон обикновено успява да подчертае стройните си крака и да избере цветове, които контрастират благоприятно на кожата и русата й коса.

На 70 години Бриджит Макрон лъсна на прием в Елисейския дворец с тоалет неподходящ за възрастта й (Снимки)

Но очевидно основната двойка на Франция се подготви толкова усилено за срещата с Чарлз и Камила, че вече нямаха достатъчно чувство за стил за вчерашната вечеря-среща.

Късата рокля-калъф блестеше по такъв начин, че ви накара да затворите очи, а шалът, който беше основното допълнение към образа, ви накара да се чудите: „Тя има ли врат?“

На 70 години Бриджит Макрон лъсна на прием в Елисейския дворец с тоалет неподходящ за възрастта й (Снимки) - Снимка 2

Но си струва да похвалим Бриджит за прическата й - надяваме се, че тя самата разбира колко скъпо и добре изглежда с кок с разхлабени къдрици. Семейната двойка изглеждаше абсолютно щастлива: очевидно приемането на гости е любимото им занимание.

Потребителите на социалните мрежи смятат, че с помощта на късите поли, с които е известна първата дама на Франция, тя се опитва да компенсира почти 25-годишната разлика със съпруга си. Каквото и да е, красотата на Бриджит очевидно блести отвъд годините й – на тази жена може да завиди всяка  млада красавица, въпреки, че понягога допуска грешки!

Източник: wday.ru