Нели Хаджийска от „Търси се” очаква втората си рожба!

Водещата на предаването „Търси се” Нели Хаджийска е щастлива, че ще става майка за втори път. Истината за състоянието й тя признала сама в предаването „Тази събота”. Чаровницата заяви, че първият й син е създаден по изкуствен път. И тази „тайна” тя не крила никога.

По този начин е създадено и второто й бебе. То също ще се появи на белия свят по метода "ин витро". Щастливката очаква малкото същество да се роди в началото на лятото. Телевизионерката се похвали, че сина й непрекъснато й гали коремчето и говори на бебока вътре в него, че много го обича.

[caption id="attachment_437226" align="alignright" width="300"]Нели Хаджийска Нели Хаджийска не крие огромната си радост, че ще става майка отново[/caption]

Водещата не се залъгва, че досега всичко и цялото внимание е насочено към сина й и той след като тя роди, ще прояви ревност. Това чувство е неизбежно между две деца в семейството, категорична е Нели Хаджийска. Но пък то ще бъде преодоляно, защото сина й бил безкрайно обичлив и очаква с нетърпение на бял свят да се появи братчето му.

Водещата на предаването не скри също, че вече знае пола на второто си дете. То отново ще е момче, а тя е повече от сигурна, че ще е синеоко и с руса коса. Нели Хаджийска не скри, че силно вярва в Бог и в съдбата. Убедена е, че най-силните й мечти и това, за което се е надявала от сърце са се случвали в живота й. Нели препоръчва на всеки, който е щастлив да не се страхува от красивото чувство. За нея то е невероятно и Вселената отвръща на всеки, който изпитва щастие и любов. Тя се държи така, както ти се отнасяш с нея, категорична е Нели.

Хубавицата разкрива още, че всяка сутрин, преди още да стане от леглото се усмихва и благодари. Така усмихнато преминава и ежедневието й и това буквално я зарежда неимоверно с огромна енергия.