Актрисата е истински секс символ на 80-те и 90-те години. Чаровната блондинка отдавна е една от най-красивите жени в Холивуд. Но имаше и друг период в живота й: когато пристрастяването й към алкохола и болкоуспокояващите почти я унищожи. Но сега 66-годишната Мелани е в отлична форма.

Когато актрисата беше само на 19 години, тя се омъжи за колегата на майка си на снимачната площадка. Дон Джонсън беше с 8 години по-голям от Мелани. Но голямата разлика във възрастта не спря младите хора. Тогава връзката им приключи буквално шест месеца след сватбата.

Никой дори не можеше да си представи, че след 12 години ще се оженят отново. Но дори втори път не можаха да поддържат връзката си дълго: след 5 години Мелани се срещна с Антонио Бандерас. И вече не можеше да живее със съпруга си.

Актьорът по това време беше най-желаният мъж на планетата. Освен това той е с 3 години по-млад от Мелани. След края на връзката им актрисата каза, че по това време е имала проблеми със самочувствието. Имаше чувството, че не е достатъчно добра за Бандерас. С това са свързани нейните постоянни експерименти с образа  през този период. След това Мелани се запали по козметичните процедури, чиито последствия коригира и до днес.

На 66 години Мелани Грифит шашна с идеална фигура (Актрисата изглежда по-млада за възрастта си – Снимки)

Сега обаче 66-годишната актриса е в отлична форма. Наскоро папараците я уловиха да се разхожда из града с тесен спортен клин и блуза с поло  яка. Мелани беше със спортни маратонки на краката си. Очевидно актрисата отиде на тренировка в тази форма.

На 66 години Мелани Грифит шашна с идеална фигура (Актрисата изглежда по-млада за възрастта си – Снимки) - Снимка 2

Трябва да се каже, че актрисата все още има идеална фигура. Откакто прекрати актьорската си кариера, тя не изглежда да е наддала нито грам. Ето защо Мелани изглежда много по-млада от реалната си възраст.

Източник:Wday.ru