Деми Мур навършва 62 години през 2024 година и все още спира дъха. Считана е за една от най-сексапилните жени в света и една от най-големите холивудски красавици. Конкурира се с куп млади моделки.

Дългокосата брюнетка все още е секс символ. Канена е на десетки модни събития. Наскоро присъства на откриването на изложба на Dolce & Gabbana в Милано.

За събитието тя бе избрала лъскава гола рокля, която очертаваше тялото й и не скриваше нищо. Дрехата й седеше елегантно без никаква вулгарност. Под нея надничаше черно бельо с висока талия.

Всяка жена, която наближава пенсионна възраст би искала да изглежда така. Ако не знаете възрастта на актрисата, лесно бихте помислили, че е на 30.

Понеже повечето роли изискват да е в добра физическа форма, тя започва да тренира от млада. Тя е сред най-редовните посетители на фитнеса. Плуването също е част от програмата й.

Деми залага на хармонията между дух и тяло. Ако в живота на жената всичко е спокойно, тя ще е щастлива и това ще й се отрази. За да намери покой, звездата посещава енергиен учител.

Източник: blitz.bg