В същински шок изпаднаха последователи на Гери-Никол при вида й в последното стори в мрежата. Варненската глезла, която се наричаше "на татко принцесата" и която може да се похвали само с парите на баща си, а не й с кариера, изплаши всички.

На 24 години не прилича на себе си: Гери-Никол замяза на мумия! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ от реалността)

Герито се появи във вид, който е труден за описание, по-скоро приличащ на мумия или някакъв киборг. Тя е едва на 24 години, а интервенциите по муцуната й са повече от на леля й Камелия, което е безумно и абсурдно. Как родителите й позволяват подобно кощунство не е ясно, но е ясно едно - след има-няма десетина годинки това момиченце ще прилича на чучело, коментират фенове.

"Та тя вече е плашило. Вижте й джуките, вижте й изпиления нос и лицето, което и като форма, и като черти е коренно различно с естественото й лице преди. Как може верно да си толкова тъп, че да не схващаш елементарното - с всяка намеса се доближаваш до маймуните все повече", хранят я потребители във Фейса.

Явно обаче това остава единственият начин Гери-Никол да спечели внимание към себе си, след като всички пари на баща й не успяха да й осигурят дълга кариера. От първите й парчета, които бяха хитове, минаха години, а с всяко следващо тя пада още по-надолу в класациите.