С официални и шокиращи данни излязоха днес от МВР относно сина на Софи Маринова. Знаем, че Лоренцо е обявен за общодържавно издирване от дни, след като бе обвинен в нелегален трафик на мигранти. Срещу него свидетелства задържано момче, което твърди, че Лоренцо го е използвал като муле и го е направил жертва на полицията, докато той е избягал.

Реално вече няколко дни от Лоренцо няма и помен - нито на адреса си в Етрополе, нито на този в столицата, нито по телефона. Синът на Софка сякаш се е изпарил яко дим и приятелите му не са чували и дума от или за него.

По-любопитното обаче е реакцията на самата певица, която е меко казано странна. Софи Маринова не се държи като родител, чието единствено дете е в неизвестност. Като знаем колко е експанзивна и емоционална, ако тя беше притеснена за сина си, досега да е обиколила с плач всички телевизии.

От спокойствието й обаче потребителите в нета си направиха категоричен извод и той е, че именно Софи помага на Лоренцо и го укрива някъде. Което много родители в нейното положение биха сторили за децата си.

"Софка никой не може да я обвини ако знае къде е Лоренцо и не казва. Но е по-добре да излезе момчето и да каже истината, ако е невинен, ще го пуснат", коментират в мрежите.