Цяла редица са мъжете, спрягани за бивши любовници на Натали Трифонова. И донякъде това е с известно право. Знаем, че дългокраката блондинка тръгна от кабеларка, в която бе дълги години, а после изненадващо и направо спринтиращо започна да се изкачва нагоре.

При все, че тя е обикновена синоптичка, започна да води предавания, да участва в такива и прочие. А ако трябва да сме честни, не притежава нито интелекта, нито познанията, нито ума на колегите си, които са се доказали като сериозни водещи или новинари.

Все повече се шушука, че Наталито пробива по "другия начин" и го е започнала отдавна. В мрежата се появиха снимки, които разбуниха духовете и които я свързват още с времето, когато е "забавлявала" Николай Бареков. На кадрите Натали се разпознава само по краката и по ухилената физономия, защото косата й пак е дълга, но тъмна.

Всъщност като брюнетка май повече й отива, смятат хора в мрежата, но и признават, че им е писнало от бръмачалки, които се катерят по стълбицата на "успеха" с бедрата си.

"Ще я видим след няколко години къде ще е... Вероятно ще роди от някой милионер и ще се направи на домакиня", коментират в нета.