Със земята буквално беше сринат Иво Сиромахов, позволил си да нарече българина Ганьо. При това публично, в социалната мрежа. Поводът за писанията на славчовия сценарист бяха критиките на народа срещу постоянното и нескончаемо отразяване на поклонението и изпращането на английската кралица.

Негодуванието на хората, че български водещи се появяват облечени в черно и че вместо репортаж, се отделят цели дни на темата, подлудиха народа. А Сиромахов видя в това чуден шанс да остроумничи.

"Ами да, коя е кралицата, бе?! Някаква бабичка в Лондон. Какво го касае Ганьо това?! Ганьо знае, че по-голям от него няма по света и е ангажиран само с проблемите си около лютеницата, туршиите и бурканите. Да направи зелето, па да удари една пърцуца, па да се оригне", в този дух на мисли каканижеше вчера Сиромахов.

Тонът му побърка масово потребителите, които разпространяват поста му и яко го солят. Някои попитаха директно защо той, като се има за различен от Ганьовците, не е бил лично в Лондон на поклонението. Други го плюят и наричат нещастен комплексар, който не е повече от подлога на Дългия.

"Щом наричаш собствения си народ Ганьо, представи си ти какъв си! Че откъде си дошъл, бе, къде си роден?! В Бъкингам ли?! Ще ти се", хранят го в нета.