Есил Дюран не за първи път смайва феновете си в нета, но сега те я попиляха. Някои директно я пратиха да си поговори с психолог, притеснени за психиката й. Причината ли - ами новото й лице, или по-точно казано - поредното ново лице.

Както виждаме от последните й снимки и рекламата за участието й в София Прайд, Есил Дюран съвсем не прилича на себе си. Някои я сравняват с копие на Десислава и е очевидно, че отново се е подлагала на ринопластика за корекция на носа. Знаем, че го направи и Деси, но еднократно, преди доста години.

Мрежата я попиля: Есил, нормална ли си?! Говори с психолог! (Есил Дюран с ново лице, вманиачи се по операциите - СНИМКИ)

Есил обаче прекалява сериозно и да беше само носът й... Певицата явно и очеИЗвадно страда от комплекс за възрастта си като не спира да се прави на девойче - особено по фотосите си, които са така обработени с филтри, че и Андреа да ахне.

Мрежата я попиля: Есил, нормална ли си?! Говори с психолог! (Есил Дюран с ново лице, вманиачи се по операциите - СНИМКИ) - Снимка 2

Всички помним как изглеждаше преди доста години реално Есил Дюран, а тези, които не помнят, могат да я видят в нета. Сега тя се фотошопира така, че да замени остротата на чертите си с момичешка сладост и миловидност, а за бръчки и увисване на кожа и дума не може да става - изпъва се до крайност с фотошопа.

"Кому е нужно всичко това и защо го прави, като хората като я видят после на живо и ще хлъцнат от ужас. Колкото и операции да си правиш, няма как кожата да ти е като на 15", коментират в нета.