Мария се радва не само на любовта на третия си съпруг, но и на порасналата си вече дъщеря от първия такъв. Марая, която е дете от първия й брак с хотелиера Митко Андонов, вече е на 15 години и при днешния забързан растеж на тийнейджърите, си е направо млада дама.

Мрежата към Мария: Марая те удари в земята, сто пъти по-красива е от теб! (СНИМКИ на порасналата тийнейджърка)

Двете с Мария пуснаха скоро клипче в Тик-Ток, на което Марая припява на популярно парче, а родителката й е до нея и прави същото. Очевидно е, че девойката изобщо не си пада по стила на Мара Отварачката и песента няма нищо общо с чалгата, но Мария също я поназнайва.

Мрежата към Мария: Марая те удари в земята, сто пъти по-красива е от теб! (СНИМКИ на порасналата тийнейджърка) - Снимка 2

Потребителите обаче не се заслушаха особено по парчето, а се загледаха по Марая, която наистина става чудно хубаво момиче. Най-хубавото, разбира се, е че е още съвсем естествена и лицето й е дар от природата - мило, хубаво и нежно.

Мрежата към Мария: Марая те удари в земята, сто пъти по-красива е от теб! (СНИМКИ на порасналата тийнейджърка) - Снимка 3

"Дано само не се повлече по акъла на Марчето и да не отиде и тя на вулканизатор, че ще стане страшно. Красиво дете, браво! Но що ли си мислим, че няма да остане дълго в това си състояние?!", майтапят се зевзеци, уж разтревожени.

А други директно заявиха на Мария, че дъщеря й я е ударила в земята по хубост и не може да се мери с нея. "Марчее, щерка ти те засенчи изцяло. Било к'вот било, дойде нейният ред, а ти се скрий вече и си гледай живота с мъжлето. Пък и ако решиш да намалиш джуката, цена няма да имаш", съветват я в нета.