Много потребители изригнаха в нета бесни на Николета Лозанова. При това навръх Националния празник 3 март. Ще си кажете - че какво общо може да има една "пластмасова" женица със свещена дата като днешната?! Е, няма. Но не пропусна да се изцвъка на метеното, за да я забележат. И май й се получи, само че с обратен знак.

Госпожата, която общо взето не прави нищо друго, освен да се съблича и да показва работата на пластичните хирурзи, счете за необходимо да се изкаже за празника.

Мрежата изригна срещу Николета Лозанова: Плеймейтката се изср@ срещу българите навръх 3 март! (СНИМКИ)

Забележете - НиЛо не поздрави, не качи снимка, не почете по никакъв начин Трети март, а само заяви следното: "Ама днес имало много българи в тая България, бе...". Това е.

Думите й разсмяха едни, но вбесиха други, които директно я попитаха коя е тя, за да определя кой е българин и кой не, кой как ще се радва и гордее с празника и кой как ще го отбелязва.

"А ма, Николетке, що не си мажеш червилцето по джуките, а се занимаваш със сериозни теми. Не са за теб бе, моето момиче, не се обиждай! Я си свали блузката и гащите, пък изпраскай няколко кадъра, че да се успокоиш и да ти дойде сЪрце на място", попиляха я в нета.