Потребителите са особено креативни към родните моделки, чалгарки, плеймейтки и бръмчалки като цяло, особено ако трябва да им лепнат прякори. След Рени Тъпото или Рени Нобела, както и Ирина Ур@на - от участието им в Брадъра, сега те лепнаха етикет и на Златка Райкова.

Последният звучи особено "ласкаво" и гласи Златка - Патка! А причината за това е малоумието на пенсионираната плеймейтка, поне според болшинството дами в нета, много от които са вече родители.

Райкова се показа преди часове в мрежата, наблягайки на това как се храни. Или по-точно как не се храни в последния месец от бременността си. При все, че й предстои раждане съвсем скоро, блондинката се хвали, че не иска да пълнее и затова яде като пиле.

Закуската й, която показа, се състои от мъничко йогурт, няколко ягодки и боровинки, плюс 3-4 орехови ядки. Това е. Крайно недостатъчно, както за нея, така и за бебето в корема й, но кой да мисли за това?! Друг е въпросът, че Райкова не спира да се мори и във фитнеса, за да не се отпуснела, което в този период от бременността е повече от вредно и опасно.

"Златка - Патка! Това си ти и най ти отива. Как може да си толкова себична и плиткоумна и какъв пример даваш на тъпите девойки, които също са бременни и искат да ти подражават?!", скочиха в мрежата.