Още със старта на „Биг Брадър“, въпросът дали изобщо е имало кастинг за риалити формата започна да набира все по-голяма скорост в социалните мрежи. Мнозина изтъкват, че не са виждали реклама за кастинг, каквато имаше в предишните сезони, а само такава, рекламираща новия сезон. След като във вторник вечерта в Къщата влезе Радостин, познат на зрителите на Нова тв от друг формат, отново продуциран от Краси Ванков, подозренията съвсем се задълбочиха. Анджела и Веселка, също се оказаха добре познати лица от друг формат.

 

„Аз съм Радостин, на 49 г., от София. По професия съм готвач, уча в Минно-геоложкия университет, специалност „Подземно строителство“, сподели бизнесменът, който има малко заведение. Феновете на риалити сериала „София-ден и нощ“ обаче вече го познават като Христо. В поредицата на продуцента Краси Ванков, която се излъчваше от 2015 до 2019 г., бизнесменът даже бе със същата прическа.

Във вторник се видя, че е запазил и брадата си. Героят му Христо в сериала на Ванков е баща на Кети, приятел на Боби и хазяин на квартирата след заминаването му. През 90-те години спасил живота на Боби след катастрофа, в която загива съпругата му и майка на Кети, Христо лежал в испански арест, след като намерили наркотици в камиона му, впоследствие бил оневинен. Работи като таксиметров шофьор и пицар и мечтае да открие собствена пекарна.

 

Последното Радостин донякъде е пренесъл от сериала в реалния живот, защото има малък ресторант, от който се издържа. Това сподели той на влизане в „Биг Брадър“. Участието му в риалитито съвсем очаквано бе обвързано с това в „София – ден и нощ“ и познанството му с продуцента Краси Ванков.

 

„Колко тежък кастинг да е имало за „Биг Брадър“, след като сред участниците има такъв от друга продукция на Ванков?“, питат зрители. Някои допуснаха, че май са гледали Радостин и в „Помощ 112“, пак риалити на същия продуцент, което се излъчваше преди време по Би Ти Ви. Появиха се и шеги, дали няма да вкарат в Къщата на „Биг Брадър“ и участник от „Съдби на кръстопът“ – друг успешен проект на Краси Ванков.

 

Засега други познати лица от формати, реализирани от Ванков, няма, но пък се появиха две дами добре известни от миналогодишния сезон на онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите“. Анджела и Веселка вече са популярни сред зрителите на поредицата. Може би е съвпадение или пък са успели да надвият конкуренцията на кастинга за „Биг Брадър“? Веселка, която е „плюс сайз" модел, обясни във визитката си за „Къщата на инфлуенсърите“, че ако трябва да избере друга кариера, ще е тази на полицай, защото „харесва мъже и жени в униформи“.

 

Сред основните правила, които би наложила в своя свят на инстаграм, е „хората да не си снимат храната, по-добре да я ядат“. Веселка изтъкна още, че би направила социална мрежа за запознанства от любовен характер, но само за хора с наднормено тегло. „Веднъж минеш ли ми границата, става страшно“, предупреди Веселка за отношението си към тези, които биха се осмелили да говорят „зад гърба й“. Тя се представи като студентка в НБУ, специалност „Мода и маркетинг“.

„Мъжко внимание към мен има определено, въпреки че много малко си го признават. Разбирам се повече с жени, с мъжете обичам да флиртувам“, сподели Веселка.

 

С Анджела се познават още преди да влязат във втория сезон на „Къщата на инфлуенсърите“. Това се видя при старта на участието им в онлайн риалитито. В него Анджела бе представена като една от най-известните български модели в онлайн платформата за еротични снимки „Онли фенс“,от Варна е и вярва, че парите въртят света“.

 

Провокативната брюнетка с много татуси се похвали, че се е случвало да изкара чисто 9000 лева на месец от „Онли фенс“. Имала много обожатели, но тя не проявявала интерес към мъжкия пол специално“.

Това е интересно, защото на влизане в „Биг Брадър“ се създаде впечатлението, че е бисексуална.

 

„Хората имат доста голям интерес към закупуване на моето бельо и аз дори в „Онли фенс“ съм измислила схема, с която си продавам бельото постоянно. Цената на един чифт мое бельо няма да коментирам тук... Не стига че пестя от прах за пране и омекотител, ами и продавам гащи и изкарвам пари“, обясни Анджела. Добавя, че не обичала да излиза. Играела вкъщи на плейстейшън и на пилон.

 

 

„Уча се абсолютна всичко самичка да правя, сподели младата дама и допълни, че обожавала да готви. Като малка се занимавала професионално с волейбол. „Даже бях в олимпийското звено в София, но поради семейни проблеми, проблеми с моята дисциплина, се наложи да спра с волейбола. Налагало се е да правя доста лоши неща.

Когато ми се е налагало да живея, да си плащам сметки, храна и т.н., аз съм нямала откъде да намеря пари. И се е налагало да правя грабежи, да крада коли“, сподели Анджела и допълни, че си понесла последствията. Прибрали я в детска педагогическа стая за няколко месеца. Освен в „Онли фенс“, Анджела е впечатлявала и на конкурса „Мис мокра фланелка“, който спечелила през 2022 г.

Източник: Уикенд