Константин Трендафилов, а отдавна вече просто Папи Ханс, едва ли е на седмото небе от радостно вълнение. Каквото очакваше след като издаде новото си парче, озаглавено скандално "S*x House". Именно това, че отново се напъна да пробие чрез скандала и разсъблечените (меко казано) кадри обаче, му изигра лоша шега.

Такъв потребителки хейт Папи не помни, поне не и през последните години. В мрежата го връхлетя такава вълна от негативни и гневни коментари, че се получи нещо като цунами. Този път обаче хората са прави, защото от много време насам Ханс не може да пробие с нищо друго, освен с пошлости и глупост.

"Айде, спри се, бе! Като нямаш талант, какво се пънеш да правиш хитове. Първо с "кекса", ок, ама една простотия е предостатъчна. Ако си мислиш, че след нея всяка друга ще ти носи печалби, грешиш! Нито текст имаш в тая изгъзица, нито музика, само някакъв тъп и еднообразен бийт. За нищо не ставаш, а уж навремето за писател се имаше", направиха го на нищо в нета.

Всъщност действително Папи Ханс тръгна по медиите като писател, но писането му май рязко спря в мига, в който се запозна с фурията Дара и реши, че е по-лесно да я стане гадже, та да яхне вълната на славата. Оттам насетне вече всичко ни е ясно относно развитието на "кариерата" му.