Моника, която отпадна на доста ранен етап от „Игри на волята“ не скри презрението към съотборника си Елвиса, който още е в състезанието и именно там на всеослушание я обяви за глупава и слаба.

 

Силиконката и бившата му половинка – Емануела, са добри приятелки. Припомняме, че според певицата, той е въздух под налягане.

Моника не пропусна да подчертае, че Мартин е подлец, лицемер и интригант не само в играта, а и в реалния живот и допълва, че за щастие зрителите ще имат възможността да видят истинската му същност. Според нея той винаги напада по-слабите, за да изпъне и погали егото си и допълва, че е постъпвал по същия начин и с Емануела.

 

Моника закопа Елвиса

 

Моника е категорична, че истинският мъжкар никога не би нападнал жена.

Тя дори посочи, че всичко, което Елвиса прави е в името на това да е известен и да бъде разпознаван по улицата е негова детска мечта.

 

В заключение Моника го закопа, посочвайки, че един истински милионер не би влязъл в такава игра, освен ако не търси известност на всяка цена. Факт е обаче, че тя не блестеше с интелигентност и съобразителност в риалито, дори не схващаше шегите на племето на Старейшините и наистина бе най-слабото звено, не само заради проблемите с плуването.

 

Междувременно стана ясно, че Мартин Николов ще стигне почти до финала на предаването, но ще отпадне няколко дни преди последната битка за сезона.

Източник: Уикенд