Нечуван взрив предизвика Моника Валериева с едно изказване, което мнозина все още се питат дали е истина, или лъжа. При все, че моделката продължава да си кукува сама, а отдавна е заявила, че иска не просто сериозна връзка, а семейство и дом, това е повече от странно...

Та нали уж вече е имала цели шест предложения за брак, демек шест годежа с подарен пръстен. А май скоро очаквала и седмо... Знаем, че Мона последно бе във връзка с чалгаря Меди, който обаче й кръшкаше и накрая я заряза, защото му идвала "старичка". Разликата в годините им не е толкова драстична, но певецът явно се е чудел как да се отърве.

Моника, верно ли?!? Валериева в ефир: На мъж не отказвам! (ето потресаващото изказване)

Пред Цитиридис в шоуто му, Моника направи изказване, което побърка мало и голямо и то е, че на мъж не отказва. Разбирайте - не отказва пръстен! Вие за какво си помислихте?!

"Наистина съм такава. На мъж никога не съм отказвала предложение за брак и пръстен, защото мисля, че ако го направя, ще нараня честта и достойнството на човека. Затова винаги приемам и ето на, вече имам пет пръстена от годежи", смееше се Моника, като отбеляза, че шестият е бил от Меди.

Наскоро тя пусна снимка с огромен букет рози, като кой знае - това или е метод за разбуждане на ревността у бившия й, или е път към предложение номер седем?!

Източник: Марица.бг