Моника Валериева реши да си направи пиар, но нескопосен!

Доста неспокосен и жалък опит за пиар избра Моника Валериева. Силиконовата бръмчалка, която последно мачкаше чаршафите с чалгаря от ромски произход - Меди, съвсем залезе и отдавна никой не се сеща за нея. Много от предишните й уж "фенове" не я бръснат за две стотинки, а кадрите от "световните й воаяжи" си остават напразни.

Моника Валериева с жалък опит за самореклама! (изигра го бременна, барем се сетят за нея - ФОТО)

Е, ето че Мона реши да напомни за себе си като излъже целокупния народ, че е бременна. При това в деветия месец. Тя постна черно-бял кадър на жена с огромен корем (приличаща на нея), до която е клекнал мъж (приличащ на Меди) и целува корема й. И, естествено, по-плитките в мозъка или тези, които са по-зле със зрението, моментално заключиха, че това е тя.

Да, ама йок! Поглед под самото фото е достатъчен, за да се види, че там са отбелязани реалните хора от фотосесията, които са Виолета и Фабио. А не Моника и Меди.... Всъщност изобщо не се знае още ли се търкаля тя с Меди, защото снимките на двамата бяха чинно изтрити от нея преди време. После пък тръгна изведнъж да обяснява как има сериозен човек до себе си, но не уточни кой.

"Номерата на Мона ги знаем. Уж преди искаше да се махне от устите на хората и да живее спокойно, а сама се навира и драпа да се прави на популярна. Само дето така наречената й слава е залязла окончателно и нищо не може да я върне. Ако ще и в триста нови риалитита да се навре", коментират потребители.