Моника Валериева доста се е "специализирала" в хакерските атаки!

Скандалната моделка Моника Валериева се прави едва ли не на служител от кибер полиция. След изчезването на профила й в Инстаграм, тя буквално откачи. И се закани жестоко на всеки, дръзнал да представя фалшив профил с нейното име и лице в мрежата. [caption id="attachment_563159" align="aligncenter" width="300"]Моника Валериева Моника Валериева се закани, готова е за битки с хакери[/caption] "Това просто е престъпление и то се оказва, че е доста сериозно наказуемо а има хиляди страници дори оплюващи ни не само крадящи самоличност! Това също се наказва. Аз не ги блокирам те нас ни!

Но и да сменят имената си страниците си снимките си IP address е същия ! А свидетелите и потърпевшите много! С имиджа си. Те не се занимават, но аз имам целия август да го правя всекидневно тук и в централата на Фейсбук в Лондон. Така че нека започваме. Аз си починах.

Ако беше толкова просто всички щяха да са хакери! Качете детска порнография и са до 2 Мин във вас с качулките. Ако искаш през 7 Ip addressa мини много са заблудени хората всичко е интернет-всичко! Просто законно бюрократическо се бавят нещата. Не мога да споделя какво ще се случи с лица за които не отговарям мога да споделя и сами да видите дали страниците съществуват плюс една страница оплюваща генерално не мен а всички популярни личности ! Сами преценете. Могат да ги върнат, но ще е за кратко. И после по-солено! Сега спокойно могат да ме мразят вече имат причина ! Дори и да ме хакнат. Вече знам че ще ме възвърнат. Тъпото е времето! И не забравяй, връщат те ако не си направил нищо!", обясни почти професионално Моника Валериева, заплашвайки евентуалните хакери. "Закона за личните данни вече е много сериозен. Минаха годините, в които исках да бъда публична личност, сега съм! Но не ме вълнува. Вълнува ме и ми е интересно да правя качествена козметика не да я внасям от Китай. Интересно ми е и ми прави удоволствие да е висок клас и с красив дизайн. Харесва ми бизнеса ми. Ако не харесваш продуктите ми-обосновай се! Ако си прав аз и екипа ми ще разрешил и фиксираме проблема. Ако не харесваш мен и личният ми живот, които споделям на личната си страница go fuck yourself bitch!... Никой не те моли, кара, бие или плаща да се рови, търсиш и интересуваш от особата ми. Че и акъл да ми даваш за живота ,който 98% мечтаят да водят", надуто заключва Моника Валериева.