Дупничанката Моника Валериева, за която никой няма и да се сети, ако сама не задръства мрежите със снимчиците си, беше хваната в поредната лъжа. Мона се опита да направи на балъци потребителите като уж се покаже изцяло натурална и без грим, че да я видят 'ората каква е 'убавица.

Моника Валериева цвили: 'Убава съм и без грим! (уличиха я в лъжа и я направиха на нищо - СНИМКИ)

Речено и сторено - Моника се пусна от дома си в клипче, на което я виждаме как се кълчоти и се гърчи като дъждовен червей (но тя това си и умее жената). Акцентът обаче е върху физиономията й, която би следвало да се възприеме като естествено красива.

Моника Валериева цвили: 'Убава съм и без грим! (уличиха я в лъжа и я направиха на нищо - СНИМКИ) - Снимка 2

Отчаяният опит на Мона разсмя искрено потребителите, които й рекнаха в прав текст две неща. Първо - в нея отдавна няма нищо естествено, предвид пластиките и двете огромни буци, минаващи за скули. И второ - дори тъпа като лейка жена, живееща в 21 век, ще разбере, че Валериева е включила записа си на така нареченото "красиво снимане".

Моника Валериева цвили: 'Убава съм и без грим! (уличиха я в лъжа и я направиха на нищо - СНИМКИ) - Снимка 3

Това ще рече настройки, които автоматично ти изчистват визията, изравняват тена, абе, правят те сто пъти по-хубав, така да се каже... Е, Моника опита да мине метър, но не й се получи.

"Стига лъга, бе, пиле! От хеликоптер се вижда, че си си пуснала "красивата камерка", макар че с тези операции при теб за красота изобщо вече трудно може да се говори", попиляха я в нета.