Звездата от приятели Кортни Кокс съжалява най-много в живота си не за някоя роля или провален брак, а за това, че се е навила да си сложи филъри. Известната най-много с ролята си на Моника Гелър в сериала актриса призна, че е направила огромна грешка и буквално сама се е обезобразила.

„Гледам свои снимки от младините си, когато смятах, че изглеждам добре, и не мога да повярвам“ – призна Кортни Кокс. Тя навърши 60 години съвсем наскоро и разкри, че иска никога да не бе слагала филъри в лицето си. Актрисата сподели това в подкаста на Кирби Джонсън и Сара Тан.

Кокс определи процедурата като „ефект на доминото“. По думите й като млада си мислела, че остарява бързо и затова си слагала филъри, но не си давала сметка за това как ще изглежда на по-късен етап от живота си. Тя е благодарна все пак, че филърите могат да се премахват и сега е доволна, че просто изглежда само стара.

Откакто махна имплантите си, актрисата е много по-щастлива и за първи път от много време насам не се чувства фалшива. Кокс съветва дамите на средна възраст за нищо на света да не се подлагат на процедури, които не са обмислили добре.

Източник: „Уикенд“