Страстна любовна драма се е разиграла сред стените на Рим, а участници в нея се оказаха две от големите звезди на Италия. А именно - Моника Белучи и Ерос Рамацоти. Актрисата, която последните дни е в устата на всички заради връзката си с режисьора Тим Бъртън, неотдавна направи неочаквано признание за личния си живот. А именно - че е имала пламенни чувства към Ерос Рамацоти.

 

Драматичната любовна история между тях се разиграла по време на развода на Моника с Венсан Касел. Тогава се говореше, че руски олигарх е успял да завърти главата на красавицата и заради него тя изостави съпруга си, децата си и поиска развод. Оказа се, че всъщност Моника е изпитвала пламенни чувства към друг - а именно певецът Ерос Рамацоти. По това време музикантът е свободен и разделен с първата си съпруга Мишел Хунцикер. Моника прекарва много време в Рим и двамата често се срещат по различни събития. Връзката им прераства в приятелство, но актрисата се осмелява да признае, че изпитва много по-силни чувства към него.  

 

Дали тази любов е имала физически израз - историята мълчи. Рамацоти също никога не признава нищо за отношенията си с Моника. Но в най-близкия му кръг се говори, че той горчиво съжалява, че не я е допуснал по-близо в живота си и не е позволил отношенията им да се развият в нещо по-пълноценно. Защото певецът се страхувал от известността на актрисата и смятал, че не може да й се довери, а също и че медийният натиск върху тях би бил опустошителен.

 

И за двамата обаче остава споменът за една незабравима любов, която и до днес си спомнят с усмивка...