Изгонената от "Ергенът" Мони Зенгинер не спира да говори, да дава интервюта и да се навира в медийното пространство. Танцьорката на ориенталски танци одумва другите, но де факто не си дава сметка, че с поведението си тя е тази, която показва адска жажда за внимание и пиар.

Преди часове тя даде поредното си изявление пред вестник, с което обаче като нищо може да си заслужи съдебно дело за клевета. Разбира се, Монито говореше за съперницата си в предаването - Габриела Бланко (то извън нея едва ли би имало тема, с която да събуди интерес у някого).

Зенгинер нарече Габи с доста обидни имена, но най-вече се произнесе, че "професионалната й сфера" била ясна на всички. Потребителите моментално се сетиха, че говори за най-древната професия, очевидно видяла обявите в онези сайтове за възрастни, в които Бланко отрече да се е пускала.

"Това момиче буди жал. Съжалявам я. Тя се храни от пошлостта, от злобата си, от простотията и вулгарността. Знам, че в себе си е дълбоко нещастна, защото тази енергия, която има, тя е негативна и я задушава. Още повече обаче ми е жал за нейното семейство, което трябва да се черви всеки ден, докато я гледа на екран", каза Зенгинер.

Настъпи обаче обрат и той е в полза на Габриела. Много от зрителите вече искрено се смеят на шегите й и са категорични, че в нея няма злоба. Това се доказа от искреното й приятелство към Валерия Георгиева.