42-годишната звезда сподели щастливата новина, като публикува розово бебешко облекло с името "Лондон" - по този начин разкри пола и името на малката си рожба. Благодарна съм за моето момиченце - написа наследницата в заглавието на снимката.

След като първоначално обърка феновете си, като не разкри дали бебето е на път, или вече е родено, Парис уточни в коментар в TikTok, че дъщеря ѝ вече е пристигнала, като написа: "Моята принцеса пристигна!

Момиченцето на Парис Хилтън! Наследницата обяви изненадващото раждане

Парис сподели и сладка снимка на момченцето си в Instagram Stories, като гордо го нарече "голямо братче".

След като съобщи новината в Instagram, Парис публикува в своя TikTok сладък клип с племенника и племенницата си, които попита: "Радвате ли се за новия си братовчед?

"Безценни моменти Семейството е всичко", пише тя под клипа.

Въпреки че новината за появата на второто ѝ дете е доста изненадваща, самото име не е.

В чат на живо в подкаста си на 1 март Хилтън сподели, че преди повече от 10 години е избрала името Лондон, ако някога има дъщеря.

Момиченцето на Парис Хилтън! Наследницата обяви изненадващото раждане - Снимка 2

"Наистина се вълнувам, че един ден Финикс ще има сестричка - с името Лондон. Това е любимият ми град и винаги съм искала да нарека дъщеря си Лондон', каза тя.

'Всъщност бях избрала това име отдавна, вероятно преди повече от 10 години. Винаги съм искала Лондон. Обичам това име за дъщеря ми", добави тя.

Наследницата, кръстена на френската столица, явно е искала да запази традицията за даване на имена на градове при децата си, като признава, че не е било лесно да се измисли Феникс.7

Източник: dailymail.co.uk