Да му се ненадява човек на баладичния и романтичен Орхан Мурад, който се оказа по-голяма палавник и от Митьо Пищова. Е, това в кръга на майтапа, разбира се, защото Митето няма кой да го задмине. Но близки до Орхан разкриха истинската му природа и свалиха маската му на нещастен и затворен човек.

Знаем, че от известно време Мурад е в открита война с бившата си жена - Шенай Мурад и дъщеря си Сузанита. И Сузи, и доведената му щерка Александра не искат да чуват нито за него, нито за парите му. За тези пари, които са им съсипали живота.

Интересното е, че вече бивши приятели на Орхан, които са се разочаровали от него, потвърждават думите на жените и твърдят, че те наистина са били подлагани на системен психически тормоз, особено Шенай.

"Как се нарича това мъжът ти да ходи като разпран и да "оправя" четири жени?! Всъщност да е готов за подвизи, с която му пусне, а ти да го чакаш вкъщи, за да се прибере и да ти вдигне поредния скандал. Това е бил животът на Шенай, която само чакаше Сузанита да навърши 18, за да го напусне. Тогава научи и за четвъртата му любовница", коментират източниците.

Певецът, разбира се, никога не е признавал за тези си слабости и продължава да твърди, че той е жертвата на трите дами.