Елизабета Грегорачи разкри къде се намира Михаел Шумахер

Модел разкри къде се намира Михаел Шумахер. Изненадващи думи, вероятно изпуснати неволно от модела Елизабета Грегорачи, хвърлиха в смут медиите по една много деликатна тема - състоянието и местонахождението на Михаел Шумахер. 40-годишната Грегорачи, която е един от секссимволите на Италия за последните две десетилетия, е един от ВИП гостите на риалити формата "Биг Брадър" в страната. И в петък вечер сензационно произнесе думи по темата с Шумахер, след като разговорът отиде в посока Формула 1 и нейния бивш съпруг Флавио Бриаторе.

Разкрития

"Михаел не е в Швейцария, а в Майорка", каза Елизабета, като не е ясно дали изобщо знаеше, че в този момент предаването върви. "Преместиха го там преди време, а съпругата му е превърнала мястото в истинска болница. За него се полагат невероятни грижи, екипът от лекари е огромен. Той не говори, комуникира с околните единствено с очите си. След преместването им в Испания, само на трима души е разрешено да влизат при него, извън семейството. Аз знам кои са...". Тук моделът спря и вероятно осъзна, че е казала повече, отколкото Корина Шумахер и всички, които грижливо пазят в пълна поверителност състоянието на Михаел от вече близо 7 години, биха искали някой да чуе.

Необратими травми

След инцидента на ски през 2013-та и последвалите няколко операции, медицинските корифеи определиха някои от травмите на 7-кратния световен шампион като "необратими". Той е скрит от света, но се смята, че е в имението на семейството край езеро в Швейцария (градчето се казва Гланд). Бриаторе бе женен за Грегорачи. Двамата имат дете, а точно бившият шеф на отбора "Бенетон" и Формула 1 минава за един от големите приятели на Шумахер от спортните среди. Друг такъв е Жан Тод. Той сподели преди 20 дни, че е бил при Михаел сравнително скоро. Ако това е така, а Елизабета знае какво говори, остават само още двама души, които могат да влизат при легендарния пилот. От фамилия Шумахер засега няма никакъв коментар на думите на Грегорачи, а и вероятно няма да има. [caption id="attachment_643898" align="aligncenter" width="222"]Михаел Шумахер се намира в Майорка, а не в Швейцария сн. Уикимедия Михаел Шумахер се намира в Майорка, а не в Швейцария сн. Уикимедия[/caption] Корина говори изключително рядко пред света, като обикновено благодари за подкрепата и отправя поредния апел за това да бъде оставена темата встрани от новините и да се уважава личното пространство на Михаел и семейството му, предават от corner.dir.bg.