Да, актьорите са творчески личности, а творческите личности не се славят с желязна моногамия. Но това, което прави Филип Аврамов - Фицата през последните няколко години, е чиста проба многоженство, коментират дори негови последователи.

Както знаем, той беше женен за колежката си Милена Спиридонова, която го дари с първата му щерка Рая. После й изневери с певицата и актриса от турски произход Севинч Ибрахим и също я оплоди. Тя на свой ред му роди момиче, което кръстиха Ана.

Многоженецът Фицата запозна децата с третата си жена, ще има ли четвърта?! (СНИМКИ)

Е, по-късно дойде редът и на Севинч, която получи своя червен картон от живота на Фицата, а той го удари на краткотрайни афери. До скоро, когато се влюби отново (за кой ли път) в сценаристката Христина Димитрова. Нея още не я е осеменил, поне не е известно такова нещо, но за сметка на това пък я призна за официално гадже като я запозна с двете си дъщери.

Многоженецът Фицата запозна децата с третата си жена, ще има ли четвърта?! (СНИМКИ) - Снимка 2

На кадрите, които виждате, Фицата и Христина са в планината с Рая и Ани, обикалят из екопътеките и ловят риба. Явно Аврамов не си пада по шумни и пълни с народ места, нито е фен на тузарските и скъпи почивки в известни курорти. Дай му да хване гората и така се зарежда.

Очевидно това се нрави и на новата му избраница, с която обаче не се знае колко ще продължи химията.