Щастлива е бившата съпруга на Благой Георгиев, а поводът е страшно простичък. Полина Спасова искрено се радва и е благодарна, че тази Коледа няма да бъде с футболиста. Уж Джизъса постоянно тръби колко е вярващ и набожен, а миналата година й вгорчил празниците, разкри Поли.

"Старах се да украся, да създам уютна и романтична атмосфера, да ни е топло и хубаво за Коледа. Аз така съм свикнала, моето семейство винаги е празнувало по този начин и се надявах, че и с Благой ще бъде така, още повече, че бяхме едва ли не младоженци...

Много набожен ли?! Бившата на Благой Георгиев с шокиращ разказ как й е съсипал Коледата!

Но не. Не само не се получи, но той ми съсипа празника с безразличието си, с намусената си физиономия - без причина, с неспособността просто да се радва на малките неща. Той не може да празнува, не е човек, който да ти създаде това топло и задушевно настроение, не го умее", спомня си Спасова.

Тя добави, че Георгиев винаги гледа предимно да се покаже пред хората - от снимките, до всичко останало. А, когато е сам с нея и със себе си, се превръща в хладен и дори намръщен човек.

Тази година Полина се радва, че ще прекара празниците със семейството си у дома, където ще се съберат всички. Мъж до нея още няма, защото не й се занимавало повече с "некачествени мъже".

Източник: Crimesbg.com