Много лоши новини за известната актриса Елена Петрова.

Оказва се, че двамата с бившия й съпруг – гръцкият милионер Аристотелис Фотилас, са били погнати от съдия-изпълнител. Наложило се е да се откажат от два от имотите си в гърменския исторически резерват Ковачевица, за да може с парите от продажбата им да бъдат разчистени някои от задълженията им. Имотите са оставени в ръцете на частен съдебен изпълнител от Благоевград.

Единият от имотите представлява парцел от 230 кв. м. на чиято територия има полуразушена сграда, от която е останала само каменната зидария, а другият имот представлява терен с площ от 363 кв. м. Първоначалната цена на първия имот, от която ще стартира наддаването е 13 724 лева, а на другия – 21 719 лв. 

Заради финансови задължения върху двата имота се трупат възбрани още отпреди седем години, когато Елена Петрова и Фотилас все още бяха семейство. До момента обаче никой от тях не е направил опит да ги освободи от тежестите. 

Именно докато въртеше бизнес у нас, гъркът успя да плени сърцето на Елена Петрова, а плод на любовта им са близнаците. Година след появата на рожбите им двойката вдигнаха лъскава светска сватба и много скоро след нея се разведоха.
Източник: struma.bg

Много лоши новини за Елена Петрова