Нов скандал гръмна около името на Дебора от Стара Загора и тепърва ще се търси кой крив, кой прав, кой и с каква цел си е измислял. Става дума за въпросните 20 бона, които адвокатът на насилника Георги Георгиев заяви, че семейството на Дебора е платило на Галин, за да й направи клип. Клип, който беше подарък от певеца и напълно безплатен за заралийката.

Адвокатът цитира думите на самата майка на Михйлова, която заявила това пред съда, а часове по-късно Галин отрече всичко бесен. Той даде няколко интервюта, в които заяви, че всичко по песента и видеото е било напълно безплатно за Дебора, включително грима, прическите, дрехите... всичко.

Той обясни, че фирма за бързи кредити е пожелала да спонсорира песента и е подарила 20 000 лева на Дебора, които са били преведени по нейната сметка, а не тази на Галин. А тя после е теглила от тези пари за декорите и за всичко необходимо, за което са били дарени парите.

Любопитното обаче е, че Галин отрече да има бъдещи планове с Деби, както я нарича и я назова като свободна певица. Потребители се чудят защо, след като проглушиха ушите на хората колко е хубава, мила и талантлива, не я искат в компанията му - та нали точно там лансират такива млади дарования?!

А реакцията на Галин е по-скоро на отдръпване и звучи - каквото направих, направих, стига толкова...

Източник: Crimesbg.com