На нещо като уиндоу шопинг отиде Светлана Гущерова. Половинката на Християн Гущеров беше забелязана в столичен магазин за хранителни стоки, където влезе и се въртя около щандовете доста време.

Блондинката разглеждаше с влажен поглед на прегладняло животно вкусотиите в магазина като особено дълго се задържа пред витрината на сладкишите и бисквитите, но... си тръгна с празни ръце.

Гущеровица не си купи абсолютно нищо, което наведе на две предположения - или е била без пукнат лев, или продължава да гладува, за да бъде кожа и кости. Първият вариант го изключваме моментално, защото въпреки финансовите им затруднения с Мечо, не са толкова бедни, че да няма пари за една вафла или пет бисквити.

Очевидно е, че бившата плеймейтка продължава да не яде нищо по цели дни и само плакне очи пред витрините. Преди седмици тя шокира цяла България като се пусна от морето и показа, че тялото й и особено крайниците нямат никакво месо - те са само кокали и залепена кожа по тях.

"Не съм анорексичка, а просто се харесвам слаба. Затова и не ям и съм на постоянни фастове, които продължават по 18-19 часа, а понякога ги правя и два поредни дни. Човек има нужда от много малко храна, колкото да получи енергия, а не да се тъпче като прасе", разсъждаваше преди време блондито.

Източник: Crimesbg.com