Легендарният датски топ модел, актриса и певица Бриджит Нилсен, която напоследък изключително рядко се появява в светлината на прожекторите, изненадващо посети модно ревю в Германия заедно с 45-годишния  си съпруг – италианеца Матиа Деси. Двамата изглеждаха щастливи, а публиката коментира, че 60-годишната красавица е останала сякаш непокътната от времето.

През 2018 г., тогава на 54, тя не се поколеба да роди дете от чувствително по-младия си съпруг, с когото са женени от 2006 г. Дъщеричката им Фрида се появи след 11 години опити за инвитро. Тя е петото дете на моделката и първо за съпруга й.

Както е известно, Силвестър Сталоун е вторият съпруг на Бриджит Нилсен. След брака с него тя се превръща в много търсена актриса. Ти живеят заедно само 2 години, но са като огън и лед – горещ екшън герой и хладна северна принцеса. Преди Слай датчанката има връзка не с кого да е, а със Арнолд Шварценегер.

След поредица неуспешни бракове и връзки Бриджит изпада в жестока депресия и посяга към алкохола. За да се съхрани, попада и в клиника. От дъното я измъква Матиа Деси, 26-годишен тогава начинаещ модел, който сега е тв продуцент. Той става петият й съпруг и баща на петото й дете.

Източник: „Уикенд“