В опасна близост беше уловена от папараци в Лондон холивудската звезда Анджелина Джоли. Бившата на Брад Пит беше щракната да флиртува на кафе с колегата си Пол Мескал, който е наполовина на нейната възраст. Фотото попадна в жълтите американски издания и предизвика хиляди коментари, както от фенове на актрисата, така и от почитателките на Брад Пит.

Според американските таблоиди Анджи съвсем не стои на сухо през последните 6 години, откакто е разделена с Брад. Според източници от близкото й обкръжение Джоли си урежда тайни срещи с надарени младоци, като ги кара да подписват документ за конфиденциалност, като в противен случай ги грози съдебно преследване.

48-годишната актриса беше спипана да флиртува с 26-годишния Мескал в кафене в британската столица. По-късно към двамата се присъедини и Шайло, голямата дъщеря на Джоли и Пит. Така ситуацията изглежда още по-сериозна, щом младокът се познава с децата на Анджи.

Преди броени дни Анджелина Джоли беше забелязана на първите редове на постановката „Трамвай Желание“ в Лондон, спектакъл в който именно Мескал играе главната мъжка роля.

Млад ирландец атакува непристъпната крепост Анджелина Джоли

Самият Пол Мескал доскоро движеше с американската певица Фийби Бриджърс. През последните месеци обаче се носи мълва, че двамата са скъсали. Ще превземе ли младият ирландец непристъпната крепост, наречена Джоли, предстои да разберем...

Източник: „Уикенд“