Мизерията, която цари във „Фермата“ хвърли в шок една от участничките.

Тя направо остана без думи от мизерните условия под покрива на стопанството. Свидетелство за това станаха и очите й, които се изпълниха със сълзи от отчаяние.

След като цяла нощ 28-годишната Аксения бе принудена да спи на твърда земя и под открито небе, премръзналата на сутринта домакиня и майка на две деца се срина и психически.
Тя не скри, че шокът за нея е огромен и допълни, че наистина е в много тежко състояние.

Аксения сподели, че цяла нощ е треперила и допълни, че само като се сети за студа, който брала, направо я обземат страхове. 
Призна, че изпитва сериозни затруднения да свикне с тази реалност и че се чувства слаба.

Зрителите си спомнят, че още с влизането си под покрива на стопанството, Аксения се запита къде ще се къпе и дали ще имат на разположение кош за мръсно пране. В следващия момент осъзна, че „Фермата“ на практика далеч не е това, което си е представяла.

И докато Аксения не спря да се жалва от условията, то собственикът на транспортна фирма Ангел, по-известен като бай Анго от предходен сезон, си взе доволна ледена баня в язовир Диканя.
Той определи 5-градусовата вода като „приятно освежаваща“ и заключи доволно, че температурата е добра за кръвообращението и изпъва бръчките му
Източник: show.blitz.bg