Това не е нормално и го разбира всеки, освен самия той. Митьо Пищова одъртя, едва крета от болежките си, но не спира да дрънка не просто глупости, а откровени гнусотии. Преди часове той се похвали на всеослушание, че само за този летен сезон е прекарал цели 32 жени.

"Натъпках го на 32 малки котенца, на по 20-24 години, щото такива ги харесвам. И слабички също. Вечерях с повече от 50, но го намуших на 32 от тях в жакузито и спалнята на апартамента си в хотела. Е, можеше и повече да са, но и тази бройка си я бива. На мен това ми дай и съм доволен. Няма да се променя - искам да ям, да пия и да еб@", декларира с апломб Митьо Пищова, който откровено погнуси нета.

Отделно разясни как няколко от въпросните котенца били женени, ама после разведени и той ги опукал, без да му мигне окото. И с гордост отбеляза, че "питонът" му бил все така в отлична кондиция, както навремето - нищо не можело да го спре да се радва на живота и женичките.

На всичко отгоре Пищова оповести, че отново влизал в битката за кмет на Велико Търново като се е подготвил с циганските оркестри и кебапчетата. Пиене също нямало да липсва.

"Ще нахраня гладния народ, ще им дам красавици и манекенки, че да видят и да помнят кой е Митьо Пищова. Друг като мен не може да прави шоу и купони", радва се той. А потребителите просто останаха безмълвни от всички тези глупости.