С нова мания се похвали Митьо Пищова, който съвсем изкудкудяка, изплиска, изкукурига, или както щете го наречете. Това са само малка част от определенията, които потребителите в мрежата му дават след поредните му излияния.

Застарелият бройкаджия, който разбира се, само си измисля тези рекордни цифри на мадами, минали през чаршафите му (той и бай Хю Хефнър беше по-скромен в бройката, която споделяше), се е насочил към нов таргет.

Ако доскоро той оправяше само момичета на по 22-25 годинки, сега е минал на "застаряващи". Пищова призна, че се е насочил към групата от 28 до 33 години, но държал да са разведени жени, с деца, че да знаят как се върти къща и се готвят манджи.

"Ей с такива сега ми е супер. Ама да не са повече от 33 години, че вече одъртяват. Да са разведени, да са мами, които да могат хем да ми готвят вкусно, хем като се наям и да ги м*ндръсам. По-опитни са, знаят какво правят и ми е гот с тях", хили се победоносно Митьо.

А в нета гръмнаха от коментари, кой от кой по-комични и откровено подигравателни. Мнозина са и тези, които жалят сина на Пищова и твърдят, че на горкото момче хич не му е лесно.

Източник: България днес